Over ons

BlitsICT

BlitsICT is opgericht in 2019 door Thomas Blondé met de visie om klanten te voorzien van uitstekende ICT-diensten. In de loop der jaren is het bedrijf geëvolueerd en heeft het zich gespecialiseerd in wifi-oplossingen en het aanleggen van data-netwerken.

Wij geloven in de kracht van technologie om bedrijven te ondersteunen en te helpen groeien. Onze missie is om onze klanten te voorzien van innovatieve en betrouwbare oplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften. Wij werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en hoe we hen het beste kunnen ondersteunen.

Ons team bestaat uit ervaren en gepassioneerde ICT-professionals die zich inzetten om onze klanten tevreden te stellen. Wij zijn toegewijd aan onze klanten en staan ​​altijd klaar om hen te helpen bij elke stap van het proces.

Kortom, bij BlitsICT geloven we in de kracht van technologie om bedrijven te helpen groeien en slagen. Wij zijn er trots op onze expertise en toewijding aan onze klanten te kunnen tonen en staan ​​klaar om u te helpen uw ICT-behoeften naar een hoger niveau te tillen.

Vragen?

Neem direct contact met ons op